BORGA WERKPLAATS

Borga Exclusive is uitgerust met een moderne, goed ingerichte werkplaats. Onze werkplaats staat voor service en vakmanschap. Al onze autotechnici zijn goed opgeleid en worden voortdurend bijgeschoold, zodat zij van de meest recente ontwikkelingen in de autotechniek op de hoogte blijven.

OVERZICHT WERKZAAMHEDEN

 • Reparatie en onderhoud voor alle automerken
 • Quick service
 • APK – keuring
 • Kleine beurt
 • Grote beurt
 • Distributieriem vervangen
 • Schade herstellen
 • Inbouw van alarm, audio, telefoon en navigatiesystemen
 • Airco onderhoud
 • Cruisecontrol inbouw
 • Accessoire montage
 • Ruit reparatie
 • Chiptuning
 • Sportuitlaten. Downpipes
 • Motorrevisie
 • Automaatbak revisie

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR

Reparatie en onderhoud

Bij Borga Exclusive beschikken wij over de juiste kennis en apparatuur om voertuigen van ieder automerk te onderhouden en te repareren. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een bezoek te brengen aan onze werkplaats.

Quick Service

Naast auto onderhoud op afspraak, leveren wij ook een Quick Service. Voor kleine of urgente reparaties kunt u altijd langskomen. Wij maken dan zo mogelijk direct tijd om het euvel te verhelpen.

APK – keuring

Uw auto wordt op verschillende punten uitgebreid gecontroleerd en getest om te bepalen of het voertuig nog geschikt is om aan het verkeer op de openbare weg deel te nemen.

Kleine en grote beurt

Wij verlenen hoogwaardige service en houden van duidelijkheid met betrekking tot de kosten. Daarom bespreken wij, na de inspectie, met u af welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en wat de kosten zijn die hierbij horen. U ontvangt van ons vooraf een opgave van de reparatiekosten en wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij pas tot reparatie over. Hoe vaak een kleine of grote beurt moet plaatsvinden hangt af van het type auto dat u bezit.

Distributieriem vervangen

Bij de meeste auto’s staat in het onderhoud- en serviceboek aangegeven wanneer uw distributieriem vervangen moet worden. Dit verschilt, net zoals de kosten die met het vervangen gepaard gaan, per type auto. Wat niet verschilt per auto is de professionele en zorgvuldige wijze waarop wij de distributieriem van uw auto vervangen. Als u niet weet wanneer de distributieriem van uw auto vervangen moet worden neem dan contact op met onze werkplaats.

Schade herstel

We hopen natuurlijk dat het niemand overkomt, maar mocht u schade hebben aan uw voertuig, neem dan contact met ons op voor het professioneel herstellen van de schade. Wij werken nauw samen met alle verzekeringsmaatschappijen en regelen voor u de afhandeling.

Inbouw & Montage

Beschikt uw auto niet over een fabrieksalarm? Dan kunnen wij een SCM gecertificeerd alarm voor u in de auto zetten, zodat uw dierbare bezit van maximale veiligheid geniet. Wanneer u uw auto wilt verfraaien met een audio systeem, telefoon, of navigatie kunnen wij voor u een professionele inbouw verzorgen. U kunt een dergelijk systeem bij ons aanschaffen of laten overzetten uit een ander voertuig. wij verzorgen voor u een juiste plaatsing en montage.

Airco onderhoud

Aircosystemen verliezen zo’n 10% koudemiddel per jaar. Door een tekort aan dit koudemiddel neemt de werking van uw airco af. Ook trekt iedere airco bacteriën en schimmels aan, die een nare lucht in uw auto kunnen verspreiden. Door regelmatige controle blijft uw airco in goede conditie en voorkomt u dat vieze luchtjes zich in uw auto kunnen verspreiden. Het voorkomen van een tekort aan koudemiddel en andere ongewenste situaties is voordeliger dan het verhelpen ervan.

Cruisecontrol inbouw

Een cruisecontrol is bedoelt om een door u gekozen snelheid vast te houden. Hierdoor wordt niet alleen het rijcomfort verhoogt maar ook de verkeersveiligheid en zuinigheid van uw voertuig, doordat u niet meer ongemerkt van snelheid wisselt. Daar komt nog bij, dat de kans op een snelheidsovertreding kleiner wordt, doordat u u niet meer ongemerkt te hard rijdt, wanneer u een snelheid onder het limiet instelt.

Accessoire montage

Wilt u uw auto uitrusten met een accessoire, kom dan gerust eens langs voor het doorspreken van de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan: handsfree telefoneren, parkeersensoren, achteruitrijcamera’s, spoilers, xenon verlichting en dergelijke.

Ruit reparatie

De autoruiten houden voor u niet alleen de wind tegen, maar dragen ook daadwerkelijk bij aan de stijfheid en veiligheidsconstructie van uw auto. Het is dan ook aan te bevelen, een beschadiging aan de autoruit zo snel mogelijk te laten herstellen. Een sterretje in de voorruit lijkt misschien onschuldig, maar deze kan bij drukverandering of temperatuurwisseling gemakkelijk doorscheuren. Kom bij het ontdekken van een sterretje daarom snel, naar Borga Exclusive en maak een afspraak. Tot de reparatie of vervanging van uw autoruit, ontvangt u van ons een GRATIS noodreparatie.

Chiptuning

Ook Borga Exclusive houdt zich bezig met chiptuning! Maar wat betekent dat precies?

Het motormanagementsysteem van een auto regelt de inspuiting, nokkenaspositie, ontstekingstiming, luchtdruk en inspuitdruk van de motor. Dit werkt aan de hand van het toerental en de motorbelasting. Het motormanagement is bij elk merk en type verschillend. Wij werken met geavanceerde Multichips fabrikanten en leveren en installeren de juiste chip met gespecialiseerde software.

Sportuitlaten. Downpipes

Borge Exclusive levert en monteert Sportuitlaten en downpipes op maat voor onder uw auto, volledig volgens uw wensen! U kunt uw uitlaat geheel naar eigen idee en met ons advies zelf samen stellen, qua uitlaatgeluid, soort dempers en sierstuk!

Motorrevisie

Bij revisie wordt de motor uit elkaar gehaald en de onderdelen zorgvuldig gecontroleerd. Onderdelen die zijn versleten worden vervangen of worden weer “zo goed als nieuw” hersteld. Tijdens een revisie bij Borga Exclusive lopen wij de versnellingsbak volledig na, alle onderdelen worden stuk voor stuk nauwkeurig doorgenomen op slijtage. De versleten onderdelen worden vervangen voor nieuwe.

Automaatbak revisie

Het reviseren van een automatische transmissie is specialistisch werk. Hiervoor hebben wij een aparte werkplaats gescheiden van de rest.  Ervaring en kennis spelen hierin een belangrijke rol. Tijdens een revisie bij Borga Exclusive lopen wij de versnellingsbak volledig na, alle onderdelen worden stuk voor stuk nauwkeurig doorgenomen op slijtage. De versleten onderdelen worden vervangen voor nieuwe.

Back to top
Don`t copy text!